full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

YouTube više neće funkcionisati na Vašem starijem uređaju

Internet gigant Google promenio je određene stvari u samom kodu aplikacije, što znači da YouTube neće funkcionisati na većini modela koji su se pojavili pre,i u toku 2012. godine.

YouTube (1)Ukoliko imate malo stariji pametni televizor ili uređaj, od ove nedjelje više nećete moći da koristite YouTube aplikaciju.

Naime, internet gigant Google promijenio je određene stvari u samom API (application programming interface) aplikacije, što znači da YouTube neće funkcionisati na većini modela koji su se pojavili pre i u toku 2012. godine.

Tu spadaju druga generacija Apple TV-a, određeni Panasonic i Sony televizori, kao i neki Blu-ray plejeri.Svi korisnici koji od sada pokrenu aplikaciju na nekim od pomenutih uređaja dobiće obaveštenje koje će značiti da će uskoro ostati bez YouTube-a.

Većina modela iz 2013. godine nije zahvaćena ovom promenom.

Kada je riječ o korisnicima koji imaju iOS 7 uređaje (iPhone, iPad i iPod), YouTube aplikacija će takođe prestati da funkcioniše. Međutim, na ovim uređajima će i dalje biti moguće korišćenje YouTube-a putem Safari internet pretraživača.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *