full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

U NVO “Sunčev Zrak” održana tradicionalna novogodišnja proslava

DSCF3403Prošlog utorka, u prostorijama NVO “Sunčev Zrak” Herceg Novi, održana je, sada već tradicionalna, novogodišnja proslava.
Uz dobro raspoloženje, muziku, pjesmu i šalu, članovi ove NVO  su se oprostili  od godine koja je sada već za nama.

Odmah pri početku proslave, novi predsjednik Sunčevog Zraka,  Veselin Berat, iskoristio je priliku da se obrati prisutnima i zahvali svima koji su pomogli u organizaciji proslave:

– Drago mi je što vidim da smo večeras svi na okupu. Želio bih da se zahvalim Opštini Herceg Novi, koja nam je omogućila da organizujemo ovu proslavu, donirajući potrebna novčana sredstva. – kazao je između ostalog Berat, pri tome ne krijući svoje zadovoljstvo što su na proslavi bili prisutni svi članovi ovog Udruženja.

Na pitanje novinara našeg časopisa o tome kako se snalazi na funkciji predsjednika ove NVO, obzirom da je njegov mandat zvanično počeo tek prije nešto više od mjesec dana, Berat je odgovorio:

Zaista sam zadovoljan i drago mi je što se promjena u rukovodstvu nije osjetila u radu Udruženja. Oduševljen sam saradnjom koju imamo sa našim donatorima, prijateljima i saradnicima i daću sve od sebe da ona bude još čvršća i bolja u budućnosti.- 

Sunčev Zrak je posjetio i Djeda Mraz i time obradovao sve prisutne, a najviše najmlađe članove. Nakon što im je podjelio poklone, iskoristio je priliku da se slika sa svima koji su to željeli, a  pred odlazak  im je još jednom poželio srećne praznike i poručio  da čuvaju svoj osmjeh, jer on je najjače oružje na svijetu.

.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *