full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

U duhu praznika!

DSCF2275Konačno nam je stiglo i najljepše doba godine.
Grad je zasvjetlio u milion veselih boja, a praznična atmosfera se polako širi i ulazi u naše domove.

Prvi koji su u naš  NVO “Sunčev Zrak”, unijeli tu atmosferu, jesu predstavnici kompanije “Azmont Investments Montenegro”.
Prilikom svoje posjete prošle sedmice, članovima udruženja oni su kao poklon, podjelili vrijednosne vaučere od sto evra i djeci i nihovim roditeljima prvi poželjeli srećnu Novu Godinu.

Nakon ovog  samo dva dana kasnije, slavlje se nastavilo na novogodišnjoj proslavi, koju NVO “Sunčev Zerak” organizuje svake godine.

Program ovogodišnje proslave je započeo predsjednik udurženja Jovo Grubač, sumirajući ono najbitnije što se u Sunčevom Zraku dešavalu u proteklih godinu dana, pri tom istakavši zadovoljstvo o ostvarenim uspjesima:

‘’Zahvaljujući pomoći naših prijatelja, donatora, ljudima širokog srca, udurženje je krenulo uzlaznom putanjom, što je meni izizetno drago i nadam se da će tom putanjom ono nastaviti da se kreće i naredne godine.’’ kazao je između ostalog Grubač.

Odlukom upravnog odbora, svima koji su u proteklo vrijeme značajno doprinjeli radu udruženja, dodjeljene su zahvalnice.

‘’Ove zahvalnice su potpisali svi roditelji i djeca ovog udurženja. Na njima se mogu osjetiti suze roditelja, koji nisu bili u mogućnosi da svojoj djeci ostvare sve želje, a opet i smijeh iste te djece kojima su se one na kraju ipak ostvarile uz vašu pomoć’’ dodao je Grubač.

Dobitnici ovih zahvalnica su:  Intitut Dr. Simo Milošević,  organizacija Kolo Srpskih sestara Herceg Novi, kompanija Azmont DSCF2288InvestmentsMontenegro, sekretar Sekretarijata za lokalnu samoupravu Herceg Novi, Vesna Samardžić, generalni direktor vodovoda Herceg Novi, Zoran Šabanović, donator, volonter udruženja Predrag Samardžić, kao i gospođa Ana Kari Fosen, donatorka iz Norveške, koja na žalost zbog obaveza nije mogla da prisustvuje ovom događaju.

Nakon formalnog djela, ponovo je nastupilo veselje i zabava uz muziku Hercegnovskog benda Happy Hour.

Posebno oduševljenje djece izazvala je posjeta Djeda Mraza, koji se sa svakim od njih slikao za uspomenu, a potom im je naravno podjelio i poklone, poželivši im uz to srečnu Novu godinu.

Pri svom odlaskuon im je poručio: ‘’Djeco budite i u narednoj godini tako dobri i veseli i što je najvažnije, nasmijani, jer znajte, osmjeh je najlepši i najvrijedniji poklon od svih.’’
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *