full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

Top 4 preporuka za filmove iz 2017.

Vrelo leto je za nama. Ako ste tokom letnjih meseci vreme provodili na plažama i bazenima i niste imali vremena za gledanje filmova, sada je vreme da to nadoknadite. 2017. godina je definitno bila u znaku dobrih, a ponajviše akcionih filmova. Za vas smo izdvoji četiri filma koja su privukla na našu pažnju pa stoga verujemo da će se i vama dopasti.

1. Denkerk (Dunkirk)

Čini se da ljubitelji filmova Kristofera Nolana odlaze u bioskop na njegove filmove bez preteranog raspitivanja o tome vredi li gledati film. Iz tog razloga konstatujemo da je i ovog puta Nolan opravdao očekivanja publike. Ako do sada niste pogledali ovaj film imate našu preporuku da to učinite. Iako je radnja filma smeštena na obalama Severnog mora za vreme Drugog svetskog rata, ipak nije reč o klasičnom ratnom filmu. Akcenat je individualnom preživljavanja, a za razliku od ostalih filmova ovog reditelja, nećete uspeti da se vežete za jednog lika-heroja od početka do kraja filma. Pogledajte!

2. Čudesna žena (Wonder woman) 

Kao što sam naslov govori priča prati ratnicu koja dolazi u svet muškaraca i postaje najveća superheroina. Dok glavna junakinja pokušava da zaustavi sukob, istovremeno će otkriti i svoju sudbinu a samim tim i svoju najveću snagu. Radnja filma će držati vašu pažnju od početka do kraja. Takodje, ovo je jedan od onih filmova koji podjednako odgovara publici oba pola.

3. Logan

Ovo je film o Volverinu, treći u nizu, posle onih iz 2009. i 2013. godine. Radnja filma smeštena je u budućnost i donosi konačan rasplet priče o omiljenom X-menu. Atmosfera u filmu je prilično depresivna i sumorna ali to nije nešto na šta glavni junak već nije navikao.  Kada je reč o filmovima ovog tipa iako, ne postoji prevelika doza neizvesnosti ipak se radi o akciji koja će držati pažnju sve vreme.

4. Lepotica i zver (Beauty and the beast)

Za kraj smo izdvojili nešto za pripadnice lepšeg pola. Verovatno se svi sećate čuvenog Diznijevog crtanog filma Lepotica i zver. Lepotica i zver, kao I mnogi drugi crtani filmovi, bili su sastavni deo odrastanja mnogih devojčica širom sveta, zato verujemo da je ovaj film idealna prilika da se potsetite detinjstva, a možda i da napravite retropsektivu svojih razmišljanja i stavova po pitanju muško – ženskih odnosa. U svakom slučaju idealan film ukoliko odlučite da provedete subotu veče sa drugaricama.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *