full screen background image
Search
Thursday 22 February 2018
  • :
  • :

Šta 8 tipova fotografija sa društvenih mreža govore o vama?

Danas, skoro svako objavljuje fotografije nekog tipa na nekom od naloga društvenih mreža- na svijetu postoji zapanjujućih 2.3 milijarde aktivnih korisnika društvenih mreža, tako da, možete samo da zamislite, postoje milijarde fotografija na internetu.

I da, u zavisnosti koji tip fotografije  najčešće objavljujete, dosta otkriva o vama.

1. „Selfiji“

Da li „selfiji“ vladaju vašim profilima na društvenim mrežama?  Ako je tako, to može biti znak da imate  jaku želju da budete u centru pažnje i da dobijete odobravanje drugih. Sasvim je moguće da ste prilično sujetni, egocentrični i pomalo narcisoidni.

2. „Seksi selfiji“

Ako vaši selfiji pretežno pokazuju vaše tijelo na način da dočaraju da je ono seksi izgleda, moguće je da imate manjak samopouzdanja. Stvarno ne bi trebalo da korstite isključivo svoje tijelo da biste se svidjeli drugim ljudima, zar ne?

3. Veza

Ako konstantno objavljujete svoje fotografije i vaše druge polovine, želite da svijet zna da niste sami. Ne želite da iko pomisli da ne možete da nađete momka/djevojku, muža/ženu i želite da se vaša veza vidi kao nešto na čemu ostali treba da vam zavide.

4. Grupne slike

Ako stalno postavljate fotografije na kojima ste u grupi, to može biti zato što želite da drugi misle da imate mnogo prijatelja. Ali iznutra, vjerovatno se osjećate prilično prazno.

5. Slike hrane

Da li uvijek fotografišete vaše obroke, posebno u skupim, nabudženim restoranima? To može biti zato što pokušavata da impresionirate druge i žudite za samo-potvrdom.

6. Glamurozne fotografije

Ako često objavljujete puno fotografija na kojim ste sređeni poput kraljice ili manekena, to je vjerovatno yato što tražite laskave komentare koji će vam ojačati ego.

7. Priroda

Ako su vaše društvene mreže pune fotografija prirode, to je u stvari dobar znak koji govori da ste srećni da i da cijenite ljepotu prirode.

8. Djeca

Ako dijelite mnogo slika vaše djece, pa … to je vjerovatno zato što ste ponosni što ste majka ili otac. 😀

Prevod sa engleskog jezika : Ana Milović Jasikovac
Preuzeto sa: http://earthables.com
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *