full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

Prostorijama NVO “Sunčev Zrak” zavladala praznička atmosfera

DSCF3131Praznička atmosfera ponovo je zavladala prostorijama NVO “Sunčev Zrak u nedjelju 28. decembra, kada je održana, tradicionalna Novogodišnja proslava.

Obmah pri početku, članovima udruženja se obratio predsjednik, Jovo Grubač. koji je
istakavši , između ostalog, da je zadovoljan, dostignućima, Sunlevog Zraka u godini  u 2014.godini.
Grubač  je iskoristio ovu priliku da još jednom podsjeti prisutne na sve projekte, koje je ova NVO realizovala, kao i na one koje je započela u protekloj gdoini, od kojih je, kako kaže, naj važninji, projekat “Radno terapijski centar”, čija izgradnja bi trebala ubrzo da odpočne.

“Konačno smo dobili saglasnost, Ministarstva odbrane i Ministarstva finansija, Crne Gore, kao i Hercegnovskog katastra, za izgradnju Radno – terapisjkog centra, na prostoru Kasarne vojske Crne Gore, na Kamenom.
Pošto je prstor u vlasništvu Opštine Herceg Novi, mi bi za nekoliko dana trebali da podpišemo ugovor, nokon čega će radovi konačno moći da počnu.”, kazao je Grubač istakavši pritom svoje zadovoljstvo što je ovaj projekat naišao na izvanrednu podršku od pomenutih institucija.

Tokom proslave, prisutnima se takođe obratio, gospodin, Vule Ćirović, koji je u ime Saveza sindikata Crne Gore,  udruženju predao poklon, desktop računar, istakavši tom prilikom da je to samo početak i da se nada da će u budućnosti saradnja, Saveza sindikata i Sunčevog Zraka biti još češća i bolja.

Nešto kasnije, na veliko oduševljenje najmlađih članova, udruženje je posjeto Deda Mraz, koji je djelivši pokone djeci i svim prisutnima, poželio srećnu i uspješnu Novu godinu.

I tako uz muziku i dobro raspoloženje, članovi, Sunčevog Zraka obilježili su kraj godine, uz nadu, da će naredna biti još ljepša i uspješnija.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *