full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

Pet saveta kako da uvek izgledate stilizovano

(odvažni eksperiment Emma Stone)

Da li pratiti modu znači striktno pridržavanje nametnutih pravila ili je to način da iskažemo sebe i svoja osećanja? Da li je moda nešto što nas ograničava ili pak nešto što oslobadja? Mišljenja su podeljena, a na vama je da odlučite kojoj strani ćete se prikloniti.

Mi vam donosimo nekoliko korisnih saveta u vezi sa modom.

1. Nemojte kombinovati tufne I pruge

Čak iako su im boje potpuno identične tufne I pruge neće izgledati lepo zajedno. To je jednostavno previse detalja I takva kombinacija možda može da izgleda dobro na pisti ali ne i na ulici, zapamtite.

2. Životni vek kariranih stvari prilično je dug

Karirana košulja nalazi se u rangu sa malom crnom haljinom – morate je imati u ormaru. Ukoliko se odlučite za karirano neka ostatak outfita bude što svedeniji kako bi kombinacija izgledala skladno. Ako vam ponestane ideja, jednostavno, obucite farmerke, belu majicu i  vežite kariranu košulju oko struka. Složićete se da nikada ne izlazi iz mode.

 

3. Ravne cipele vas nikada neće izneveriti

Osim što su popularne one su I praktične. Ravne cipele možete nositi sa pantalonama i suknjama, doneće dozu ozbiljnosti vašem izgledu i idealne su ukoliko znate da vas čeka dug dan na poslu.

 

4. Naocare za sunce uvek pri ruci

Trudite se da u torbi uvek imate naočare za sunce. Osim što će pomoći da sakrijete tragove umora na vašem licu, ovaj aksesoar upotpuniće outfit na najbolji mogući način.

5. Vrlo je bitno, ako ne i najbitnije, da garderobu prilagodite gradji svog tela. Isti komad garderobe neće isto izgledati da dvema različitim osobama. Razvijajte svoj stil i trudite se da modu prilagodite svojoj ličnosti.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *