full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

Omiljena suknja – pencil suknja

 

Iako, verujem da medju našom čitateljskom publikom nema onih koji ne znaju kako izgleda pencil suknja, nije na odmet još jednom izneti neke osnovne osobine ovog odevnog predmeta. Kao što sama reč kaže radi se o suknji koja ima oblik olovke, dakle ravna je i prati liniju tela. Obzirom na to da je suknja obavezna u garderoberu svake žene, možemo bez preterivanja reći da ova suknja dominira u svojoj kategoriji. Materijali od kojih je napravljena mogu se kretati od najrazličitiji prirodnih do onih koji to nisu, od viskoze do vune, ali ono što

je najbitnije jeste da u sastavu postoji i odredjen procenat elastina. Iako, veštački materijal elastin je važan, jer će upravo on učiniti da suknja bude uz telo, i da izgleda baš onako kako treba. Može biti dubokog struka ili skrojena tako da stoji na kukovima, mada su zastupljenije ove prve, zatim iznad ili ispod kolena  ili maxi dužine. Mogućnosti izbora su zaista velike.

Mnoge poznate dame i žene od stila često su vidjene u pensil suknji.  Čak i bez obzira na telesnu gradju, u ovoj suknji svaka žena može da bude u svom najlepšem izdanju. Popularnost pencil suknje gotovo da nikada ne jenjava. Budući da ona daje poslovni izgled, uvek će biti u upotrebi, pa makar i samo kao uniforma.

U sledećem članku čitajte kako kombinovati pencil suknju sa drugim odevnim predmetima.

Ako vam se svideo ovaj članak možete ga podeliti na društvenim mrežama ili proslediti osobi koju možda zanima ova tema.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *