full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

Oko 3000 evra za odjeljenje pedijatrije

Platna institucija Montenegro transfers, zastupnik Western Union-a za Crnu Goru,  donirala je pedijatrijskom odjeljenju Opšte bolnice u Nikšiću, sukcioni aspirator, šestokanalni EKG aparat i infuzionu pumpu, u vrijednosi oko 3000 evra.

-Želim da vam se zahvalim na vrlo vrijednoj donaciji, u vidu sukcionog aspiratiora, koji je potreban dečijem odjeljenju, šestokanalnog EKG aparata i infuzione pumpe. To je oprema koja će nam koristiti da dopunimo dio nedostajuće opreme koja nam je bila potrebna u tom odjeljenju, a i dio stare opreme da  zamjenimo sada novom i svakako da našim najdražim pacijentima pružimo maksimalnu mogućnost za što brže izlečenje i za što komforniji boravak u našoj bolnici. Ovo je jedna u nizu donacija Opštoj bolnici Nikšić- kazao je Ilija Ašanin, direktor Opšte bolnice Nikšić.

Izvršni direktor platne institucije Montenegro transfers, koja se bavi pružanjem Western union usluga za  Crnu Goru, Biljana Đoković, istakla je da platna instituciha Montenegro transfers svake godine opredjeljuje budžetom određeni iznos sredstava,koje donira zdrastvenim institucijama za liječenje najmladjih.Prošle godine su donirali sredstva bolnicama u Rožajama i Beranama, a ove godine su prepoznali potrebu Opšte bolnice u Nikšiću.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *