full screen background image
Search
Thursday 22 February 2018
  • :
  • :

Njihovo visočanstvo – Karneri

U prošlosti, postojao je modni detalj u koji su svi bili zaljubljeni. Da, reč je naravno o karnerima. I pored mnogih drugih trendova karneri su najduže ostali upamćeni kao detalj sa kojim nikada nećete proći neopaženo.

Vrhunac svoje popularnosti karneri, odnosno volani dostigli su onog trenutka kada se čuvena Lejdi Di na svom venčanju pojavila upravo u venčanici sa karnerima. Nakon toga žene širom sveta su u nameri da izgledaju tako graciozno posezale za karnerima.

Međutim, ono što karnere čini tako posebnim jeste činjenica da ćete istovremeno biti obučene svedeno, ali i elegantno i ženstveno. Njihova tajna moć ogleda se u tome da svaku ženu, bez obzir na njene godine, pretvore u mladu devojku. Njihova jednostavnost i lepršavost neodoljivo podsecaju na mladost. Ali, to nije sve. Čak i po mišljenju mnogih muškaraca karneri su pun pogodak.

Pored vizuelnih prednosti, karneri se mogu pohvaliti i nekim praktičnim prednostima. Ne prate siluetu tela pa su zato idealni za devojke koje nemaju idealnu težinu. Naravno, pod uslovom da se ne nalaze na pogrešnom mestu. Karneri treba da budu upečatljivi. Dakle, više je bolje, zapamtite.

Postoji jos jedna sjajna vest. Iako su dominirali u kolekciji  proleće-leto 2017, dizajneri su već najavili da će i kolekcija jesen-zima biti u istom raspoloženju. Zato, očekujte neobične džempere, haljine i mantile sa karnerima.

Ne možete ih promašiti. Oni se jednostavno nalaze u svakom izlogu. I zato, ako još uvek niste sebe obradovale ovim modnim savršenstvom učinite to što pre.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *