full screen background image
Search
Wednesday 21 February 2018
  • :
  • :

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS U KOMBANK ARENI

 Jedan od najboljih bendova današnjice održaće koncert, 28. oktobra, u beogradskoj  Kombank Areni. Nick Cave and the Bad Seeds održaće koncert u okviru svoje svjetske turneje na  kojoj predstavljuju album „Skeleton Tree“ koji se našao na prvim pozicijama brojnih top lista dok mu je Guardian dodijelio pet zvjezdica i opisao  ga kao „remek djelo ljubavi i razaranja“.

Nick Cave & The Bad Seeds  prodali su više od 5 miliona albuma širom svijeta i ostavili dubok i neizbrisiv trag u muzici.

Prethodni nastup Nick Cave and the Bad Seedsa u Areni proglašen je za najbolji koncert  2008. godine u Srbiji. Ovo je bio jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta pri čemu je Nick Cave više puta ispunjavao muzičke želje svojih fanova. Ulaznice za  koncert u Beogradu su rasprodate, zbog velikog interesovanja  kapacitet se proširuje na gornje tribine (nivo 400). Ulaznice za nivo 400 po cijeni od 2.990 dinara mogu se naći na svim prodajnim mjestima CS Eventima i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće šoping centra, Doma omladine i putem sajtova Arene i Eventima.

  1. godine Nick Cave je odbio  nagradu “MTV Music Awards” za najboljeg muškog izvođača rekavši : ,,Ljudima sa MTV-a još jednom želim reći da cenim energiju uloženu nakon izlaska mog poslednjeg albuma i kažem vam hvala i ponovo vam kažem hvala, ali ne hvala. Moja muza nije konj, a ja nisam na konjskim trkama.“

Ljubav, strast, smrt, zločin i kazna, osveta, zlo,  samo se neke od tema koje ovaj muzičar obrađuje u svojim djelima. Prije odlaska na koncert , kažu oni koji obožavaju Nicka, trebalo bi pogledati dokumentarac o njemu ,, 20.000 Days on Earth“
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *