full screen background image
Search
Thursday 22 February 2018
  • :
  • :

Netflix od sada dostupan u Crnoj Gori!

netflixU proteklih nekoliko dana, svjetske tech kompanije su se okupile u Las Vegasu (Nevada, U.S.A) da promovišu svoje proizvode i planove za budućnost, a među njima je  bila i američka streaming kompanija Netflix, koja je ove godina obradovala cijeli svijet.

Naime, od 6.januara ove godine čuveni streaming servis je dostupan u 130 država širom svijeta, među kojima je i Crna Gora.

– Svjedoci smo rođenja nove globalne Internet TV mreže. Od danas, Netflix je moguće pratiti na svim meridijanima – od Singapura do Sankt Peterburga i od San Franciska do Sao Paola. To znači da će gledaoci širom svijeta moći u isto vrijeme da prate serije i filmove na našem kanalu, i to bez čekanja, kao što je to bio slučaj do sada.
Uz pomoć Interneta, dajemo moć potrošačima širom svijeta da sami odlučuju šta će, kada i putem kog uređaja gledati
– izjavio je CEO ove kompanije, Rid Hejstings, prilikom svog obraćanja publici, prenosi 24sata.rs.

Osnovna mjesečna pretplata za ovaj streaming servis je 7,99€,  koja omogućava gledanje cijelog ponuđenog sadržaja bogate Netflix-ove videoteke, na jednom uređaju po vašem izboru, a proces za prijavu je vrlo jednostavan:

1.Browserom na Vašem računaru ukucate  netflix.com i kliknite na “Start your free month”

Screen Shot 2016-01-10 at 2.38.49 PM2. Iz ponuđenih predplata obaberite onu koja Vam najviše odgovara i kliknite na “Continue”

3. Na sledećoj stranici  u predviđeno polje,  ukucajte validnu email adresu kojoj imate

pristup i osmislite i ukucajte novi password za Vaš Netflix nalog.

4. Odaberite metod plaćanja i unesite sve tražene informacije.

5.Potvrdite vaše postavke.

Nakon zavšenog procesa prijave, Netflix će Vas pitati da odaberete nekolko serija i filmova koji vam se dopadaju, kako bi mogao da personalizuje Vaš nalog i daje vam što bolje preporuke u budućnosti.

Ovom odlukom Netflix je konačno realizovao plan i želju direktora kompanije Rida Hejstingsa,  da ljudima širom svijeta omogući korišćenje ovog servisa i time ukloni geografske restrikcije, koji su godinama spriječavali pristup onima koji žive van Amerike.

Iako je ovo divna vijest za sve ljubitelje filmova i serija, moramo napomenuti da ipak postoji nekolko mana u korišćenju Netflixa na našim prostorima.
Naime, iako je videoteka, koja Vam je na usluzi ako se odlučite za prijavu na ovaj servis, ogromna, neke serije i flimovi su ipak, i dalje rezervisani samo za gledaoce sa američkog kontinenta, ali treba uzeti u obzir da ova kompanija ima običaj da vremenom doda iste u videoteku svojih ostalih korisnika.

Još jedna mana koju je naša redakcija pronašla prilikom isprobavanja Netflix-a , jeste činjenica da za sada korisnici mogu samo da biraju engleski, njemački, francuski i španski jezik kada je u pitanju prevod serija i filmova.

Na kraju, odluka ostaje na Vama. Treba uzeti u obzir da je ovo tek početak i da će Netflix  sigurno raditi na tome da ukloni ove mane i poboljša svoj servis, s toga ako ih zanemarite, sigurni smo da ćete uživati u onom što ovaj čuveni servis nudi.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *