full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

Kako nositi pencil suknju

 

U prethodnom članku govorilo se o pencil suknji. Tema ovog članka je i dalje ista, ali će se sada pažnja posvetiti kombinovanju pomenute suknje sa drugim odevnim predmetima. Pripremili smo vam 4 kompletna izgleda za koja verujemo da su bež greške. Pogledajte!

 

  1. Pencil suknja + uzana košulja

Uzana košulja ležerno uvučena u suknju nije slučajno na prvom mestu ove liste. Ispostavilo se da je reč o kombinaciji koja je prikladna i za posao i za večernji izlazak u grad. Ako ovom autfitu pridodate i prikladne salonke i pismo torbu budite sigurni da ćete biti dobro stilizovani.

  1. Pencil suknja + ravna obuća

Iako visoke potpetice mogu na bolji način da istaknu figuru, nekada situacija diktira autfit, pa se ravna obuća nameće kao nešto logično. Medjutim, pencil suknja midi dužine može odlučno da izgleda i sa baletankama ili ravnim sandalama. Ova kombinacija sigurno će prijati vašim stopalima, pogotovo ako je iza vas naporan dan na poslu ili fakultetu.

  1. Pencil suknja + džemper

Uska pencil suknja u kombinaciji sa džemperom koji pada preko takodje je dobra ideja. U obzir dolazi i sportski duks vrećastog oblika. Ovakva kombinacija pogodna je za hladnije dane. Obučene na ovaj način izgledaćete trendi i šik, a istovremeno će vam biti i vrlo udobno.

  1. Penc il suknja + kratak top + sako

Ovakav izgled bio je vrlo popularan u godini koja je za nama. Bez okolišanja, odmah ćemo reći da je za ovu savršenu kombinaciju potrebno i savršeno telo.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *