full screen background image
Search
Thursday 22 February 2018
  • :
  • :

Kako nositi army print

Ako ste ljubitelj dezenirane i odeće sa printovima onda su maskirni komadi nešto što se sigurno može naći u Vašem garderoberu

. I dok su vojnici nosili takvu odeću kako bi se bolje kamuflirali i prišli neprijatelju, danas ćete sigurno biti primećeni ako se opredelite za militari stajling. Kako je vojnički dezen došao u svet mode to niko sa sigurnošću ne može da kaže. Ipak, za razliku od mnogih drugih dezena ovaj trend je relativno nov u svetu mode. U početku je bio rezervisan samo za muški pol, dok je danas podjednako zastupljen.

Ljubitelja ovog dezena ima medju svim generacijama, ali najviše medju mladim i urbanim ljudima. U maskirnoj odeći sigurno ćete izgledati urbano i buntovnički, pa to nije najbolji izbor odeće ako znate da ćete se naći u nekoj situaciji u kojoj se od Vas očekuje ozbiljnost.

Kako što smo već nagovestili, vojnički stil dovoljno je upečatljiv, zato se treba zadržati na jednom komadu odeće. Modni stručnjaci savetuju da nikako ne kompletirate ceo izgled u tom dezenu, a još manje da kombinujete različite nijanse istog printa. Nije bitno koji komad odeće je dezeniran sve dok je jedini u Vašoj odevnoj kombinaciji. Militari dezen pojavljuje se u klasičnim vojničkim bojama (maslinasto zelena, teget, bež i siva) pa ih nije teško uklopiti sa drugim bojama. Najbolje se kombinije sa braon, crnom, roze i crvenom bojom.

Militari stil oblačenja je definitivno nešto što ćemo još dugo gledati. Sa vremena na vreme, desi se da bude skrajnut ili potisnut zbog nekog drugog trenda, ali na kraju, svodi se na to da militari stil nikada ne izlazi iz mode.

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *