full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

Izašla nova pjesma George Michaela

Radio BBC 2 je 7. septembra predstavio neobjavljenu pjesmu Džordža Majkla, nešto više od osam mjeseci nakon smrti britanske pop zvijezde.

Pjesma “Fantasy”, remix iz 80-ih godina, objavljen je u emisiji Chris Evans Breakfast Show-u. Producent Najl Rodžers je napisao na Twitteru da je na novom singlu radio s pomješanim osjećanjima, sa “suzama, nesigurnošću, radošću i ljubavi”.

Najprije kao član dueta ‘’Wham!’’,  a zatim i kao solo pjevač, ,Majkl je postigao veliki globalni uspjeh svojom jedinstvenom pop muzikom obojenom soulom. Svoj debi album ‘’Feith’’ iz 1987. godine do danas je prodao u 20 miliona primjeraka. Tokom karijere koja je trajala skoro četiri decenije prodao je preko 100 miliona albuma i osvojio je 2 Gremmy nagrade. Preminuo je u decembru 2016. godine. Džoržd  je preminuo na Božić u svom domu u kući u Oksforširu u Velikoj Britaniji u 53. godini. Novinari su nagađali da je uzrok smrti droga, noćni provodi, pa čak se pisalo da je u pitanju samoubistvo. Ipak nedavno je objavljen rezultat obdukcije koji je potvrdio da je pjevač preminuo prirodnom smrću zbog srčanih problema i lošeg stanja jetre.

Novi singl možete poslušati u nastavku:

Izvor: www.noizz.rs

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *