full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

Hit ’’Despacito’’ doprinjeo povećanju zainteresovanosti  za Portoriko

Neki je vole, neki kažu da im je dosadila više, al pjesma ’’Despacito’’ je postigla ogroman uspjeh i postala svjetski hit. Ima trenutno skoro 2,5 milijarde pregleda na Youtube, non-stop je na prvom mjestu top lista i numera je prodata u preko 5 miliona kopija na servisu iTunes. Naime sva ta popularnost kao i ogromna zarada od pjesme i interesovanje za lokacije na spotu mogu da spasu Portoriko.

Prije dva mjeseca Portoriko je proglasio bankrot u želji da restrukturiše dug od 70 milijardi dolara. Ispostavlja se da hit “Despacito’’, može da spasi zemlju koja je uveliko u provaliji. Izvođači pjesme Luis Fonsi i Daddy Yankee uspeli su da kadrovima iz spota privuku turiste širom svijeta. Statistika kaže da je interesovanje za Portoriko poraslo za 45 % i to sve zahvaljujući lijepim kadrovima ove zemlje iz spota.

To su iskoristile turističke agencije Portorika i uvele su turu po lokacijama iz spota, a među njima se nalaze i klubovi u kojima pleše misica iz spota.

Luis Fonsi je na Instagramu napisao da ga čini srećnim što čita u interanacionalnim medijima o njegovoj zemlji i pjesmi, kao i da je Portoriko glavni heroj pjesme i spota.

Izvor:  Noizz.rs
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *