full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

”Happy Death Day” najgledaniji film prošlog vikenda

Zamislite da vas neko ubije na rođendan a vi taj dan iznova i iznova ponavljate… E pa to se upravo dešava glavnoj junakinji filma ”Srećan Dan Smrti”. Baš kada se Tri, glavna junakinja ovog napetog i dramatičnog trilera, sprema da kaže laku noć danu u kome proslavlja svoj bizarni rođendan, brutalno je ubija maskirani stranac. Ono šta se dešava posle toga, još je čudnije i brutalnije, ona se ponovo budi, u istom danu u kome je i ubijena, u sobi jedine osobe koja joj vjeruje da proživljava nešto što je teško i zamisliti.

Tako se Tri iznova i iznova budi u istom danu i proživljava iste događaje, ali i svakim novim-starim danom ona je na korak bliže svom ubici i korak bliže onome što je sigurno najveći strah svakog čovjeka. Ako uspije da skine masku sa svog ubice i zaustavi to ludilo, to će biti kraj njenog ličnog pakla u kome se nalazi. A ako ne uspije, zauvijek će ostati zarobljena u sumanutom vrtlogu posljednjeg dana svog života.

Horor/triler ‘’Happy Death Day‘’ napravio je senzaciju u američkim bioskopima zauzevši prvu poziciju po gledanosti, sa zarađenih 26,5 miliona dolara protekli vikend. Film je režirao Christopher B. Landon, a sniman je na osnovu scenarija Scott Lobdell-a. Film su radile produkcijske kuće Blumhouse i Universal.

Izvor: www.filmonizirani.net
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *