full screen background image
Search
Tuesday 23 January 2018
  • :
  • :

Aplikacije koje smo voleli u 2017. godini

Živimo u vremenu kada se u Google Play prodavnici svakodnevno pojavi mnoštvo novih aplikacijama. One su uglavnom besplatne, ali i pretrpane brojnim komercijjalnim reklamama. Svima je zajedničko da su napravljene tako da pruže što bolje korisničko iskustvo, kao i težnja da ostanu što duže u našim telefonima. Iz tog razloga veoma često izlaze novi update-i koji imaju upravo ono što je falilo prethodnoj verziji. U nastavku navodimo samo neke od aplikacija koje su bile vrlo popularne u prethodnoj godini.

AVG antivirus

Kao što sama reč kaže radi se aplikaciji čija je osnovna namena da štiti telefon od malicioznih sadržaja sa interneta. Ova aplikacija namenjena je korisnicima Android operativnog sistema, a poznata je i po tome  što štiti telefon od kradje. Ako prilikom instalacije omogućite opciju Find/Locate vaš telefon će konstantno deliti lokaciju preko Google Maps, što znači da uvek možete znati gde se nalazi vaš ljubimac, ako nije kod vas, naravno.

Music Paradise

Jednostavno svi vole muziku. Uz pomoć ove aplikacije mogli smo da preuzimamo besplatnu muziku. Osim toga, ova aplikacija omogućava da istovremeno skidamu muziku i slušamo je pomoću playera. Aplikacija za sada ima preko 315K korisnika, a namenjena je, takodje, Android operativnom sistemu.

Dolphin Browser HD

Reč je o web pretraživaču koji je bogat brojnim naprednim opcijama. Ova aplikacija nudi glasovnu navigaciju, upravaljanje gestikulacijom, brzo biranje, kartično pregledanje i još dosta drugih mogućnosti.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *